Projecten

Constructiever BV

Voor drie projecten van dit projectadvies- en bouwmanagementbureau, ben ik onder andere verantwoordelijk voor het agendabeheer, het notuleren van vergaderingen en de organisatie van bewonersevenementen. Ik verwerk opdrachten en betalingen met Dynamics Empire.

ZVH

Voor deze woningcorporatie was ik werkzaam bij de receptie. Ik stond huurders telefonisch te woord en was verantwoordelijk voor overige administratieve werkzaamheden.

Wooncompagnie

Bij de woningcorporatie Wooncompagnie was ik een medewerker voor het klantencontactcentrum. Ik had hier

een breed scala aan verantwoordelijkheden en hielp op een klantvriendelijke manier de huurder met verschillende problemen. Ik werd geprezen om mijn oplossingsgericht werken en geduldige houding tegenover huurders.

Woningstichting Centrada

Bij deze woningcorporatie in Lelystad heb ik geleerd te werken met Dynamics Empire en SG Tobias. Als representatieve gastvrouw ontving ik tevens huurders bij de receptie.

Dudok Wonen

Bij Dudok Wonen heb ik kennis gemaakt met de wereld van woningcorporaties. Door de vastgoedintroductiecursus die ik hier volgde leerde ik over het handelen en het ontstaan van woningcorporaties. Bij de Cirquest-training ‘Omgaan met emotie en agressie’ heb ik geleerd klanten met problemen doeltreffend te helpen en hen op een correcte manier te woord te staan.  Na een periode te hebben gewerkt als baliemedewerker, stroomde ik al snel door naar de afdeling projectmakelaardij. Ik ondersteunde de verhuur- en de projectmakelaar in het adverteren van woningen, het maken van koopaktes en de bezichtigingen tijdens de Open Huizen Dag. Hier heb ik tevens geleerd om met de programma’s Oma en Iris te werken.